Bőrelőkészítés

A program legfontosabb célja, hogy előkészítse az arcbőrt a terápiás hatású kezelésekhez. Visszaállítja a bőr normál kémhatását, elősegíti a további termékek bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A bőr előkészítése három lépéses folyamatot takar: lemosás – radírozás – a faggyútermelés kontrollja.

Tisztítás

A ZO® bőrelőkészítő program (Getting Skin Ready™) első lépése: eltávolítani a szennyeződéseket a bőr felszínéről.

A megfelelő tisztítás eltávolítja az összes szennyeződést, mellyel a bőrünk a nap folyamán érintkezik.

„Hiszünk abban, hogy bárkinek lehet egészségesebb bőre. Az első és legfontosabb lépés a bőr egészségének megalkotásában és fenntartásában a bőrelőkészítés. Legyen mindennapos rutin a lemosás, a radírozás és a faggyútermelés kontrollja.”

– Dr. Zein Obagi

Radírozás

A ZO® bőrelőkészítő program (Getting Skin Ready™) második lépése: leradírozni az elhat hámsejteket.

A bőrradír csak a már elhalt, leválni kívánó hámsejteket radírozza le a bőrről, így mindig egy friss, életteli felület marad fent, melyen a terápiás készítmények is jobban hatnak.

Faggyúkontroll

A ZO® bőrelőkészítő program (Getting Skin Ready™) harmadik lépése : csökkenteni a faggyútermelést, kiegyensúlyozni a bőr pH-ját.

A faggyútermelés minimalizálásával a pórusok összehúzódnak, a zsírnemű anyag eltüntetése előkészíti a bőr mély megújítását

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment. The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.