Kiegészítő termékek

Szemkörnyék- és testápolás

Ne feledkezzen meg testének fiatalon tartásáról sem!

A ZO® specifikus anti-aging hatóanyagai segítik kialakítani és fenntartani a fiatalabb megjelenésű testbőr állapotot.

A testápoló termékek mindennapos használata hatékonyan javítja a bőr minőségét, fokozza a bőr tónusát és a bőr általános egészségi állapotát. Mindegyik termék pigmentkorrekciós hatású.

A testápoló krém a ZO® testkezeléseknek alapeleme, a kar vagy dekoltázs pigmentációs problémáinak terápiájakor is alkalmazzuk. Enzimatikus peeling hatással fokozza a test bőrének puhaságát, azonnali bőrmegújító hatású.

„A korosodással folytatott harcban gyakran méltatlanul megfeledkezünk kézfejünk és testünk egyéb bőrfelületeinek ápolásáról. Pedig az idő jelei sokszor nem is az arcon mutatkoznak először. A kéz és test bőrének ápolása is váljon napi rutinná, melynek eredményeképpen éveket tagadhat majd le!”
– Dr. Zein Obagi

Hidratálás és bőrnyugtatás

Hidratálja bőrét belülről!

A termékek belülről fokozzák a bőr természetes hidratáltságát, csökkentik az irritációt, nyugtatják és kisimítják az arcbőrt.

A hidratáló hatású termékek kezdeti terápiáknál különösen alkalmasak az intenzíven fénykárosodott, elvékonyodott, megereszkedett arcbőr kezdeti megerősítésére, az intenzívebb terápiák előtt.

„A hidratálók túlzott és helytelen használata hosszú távon negatív hatással van a bőr egészségére. Vékonyítja, szárazzá és érzékennyé teszi azt, és akadályozza bőrünk azon képességét, hogy megújítsa önmagát. A funkcionális hidratálók azonban megerősítik a bőr barrier-védő funkcióját, a bőrt aktívvá teszik, fokozzák a vízmegkötő molekulák termelését, ezáltal csökkentik a transzdermális vízvesztést. Bőrünk természetesen hidrált és feszes marad.”

– Dr. Zein Obagi

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment. The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.