ZO® skin Health Programok

Legyen szó öregedő, aknés, rozáceás, vagy pigmentált arcbőrről, a ZO®Skin Health bőrterápiás és bőrápolási programjainak mindennapos alkalmazása bárki számára elérhetővé teszi az egészséges bőrt.

Ezen termékek beszerzése kizárólag hivatalos ZO® partnernél lehetséges.

5 lépéses napi bőrápolási program

Életkor, genetika, táplálkozás, stressz, környezeti faktorok, napsugárzás. Az idő előrehaladtával mindezen tényezők nyomot hagynak az arcbőrünkön, befolyásolják annak állapotát.

Az 5 lépéses napi bőrápolási program kevés problémával bíró, jó bőrállapot esetén ajánlott protokoll mindennapi használatra. Célja a bőr fiatalos, élénk kinézetének megőrzése, a megelőzés, valamint a már elért jó állapot fenntartása. Használata egyenletesebb bőrszínt eredményez, csökkenti a pórusok méretét, segít megőrizni a bőr hidráltságát, és megelőzi a napsugárzás káros jövőbeli következményeit.

Aknekezelő- és megelőző program

Az akne genetikai okokból, a hormonális egyensúly felborulása miatt, illetve a bőr nem megfelelő ápolása következtében kialakuló gyulladásos bőrállapot. A kiváltó tényezők között szerepel az életmód, a táplálkozás, az alvási szokások, a bőrhigiénia és a stressz is. Ha a bőr természetes megújulási mechanizmusa leáll, az elhalt hámsejtek felhalmozódnak a bőr felszínén. Az elhalt sejtek a faggyúmirigyek által termelt faggyúval keveredve eltömítik a pórusokat, melynek eredményeképpen mitesszerek, pattanások kialakulása tapasztalható.

A ZO® Skin Health aknekezelő- és megelőző programja komplexen gondoskodik arról, hogy a gyulladások és pattanások kialakulására hajlamos bőr aktívan megtisztuljon és kicserélődjön, kontroll alatt tartva a faggyútermelést, így a pattanások és mitesszerek kialakulását. Elősegíti a bőr természetes kollagéntermelését és a gyulladásban lévő érzékeny bőr megnyugtatását és kisimítását.

Rozácea elleni terápiás program

A rozácea egy krónikus gyulladásos bőrbetegség, amely genetikai alapú, de számos környezeti, életmódbeli és hormonális faktor is tovább rontja a bőr állapotát. A rozáceát meggyógyítani ugyan nem tudjuk, de a gyulladásos állapot kontroll alatt tartható megfelelő terápiás hatóanyagok alkalmazásával.

A ZO® Skin Health rozácea elleni terápiás programjának valamennyi eleme aktívan hat a rozáceára, illetve az arcbőr kipirosodásával járó kórképekre. A ZO® bőrelőkészítés lépései után a program legfőbb eleme a Rozatrol® szérum. A rozácea elleni program hatékonyan nyugtatja az érzékeny bőrt, csökkenti a bőrpírt, javítja a bőr textúráját, egyidejűleg csökkenti a bőr faggyútermelését is.

6 lépéses anti-aging program

Intenzíven csökkenti a környezeti hatások következtében és a kor előrehaladtával kialakult bőrelváltozásokat. Érett bőr esetén ajánlott program, amikor már tapasztalhatók a bőr öregedésének korai jelei, mint a finom ráncok, egyenetlen textúra, bőregyenetlenség, a fokozott érzékenység, száraz érzés.
A program aktív összetevőivel, a nagyobb retinol és antioxidáns koncentrációjával segíti a bőr regeneratív mechanizmusait, és javítja a sejtszintű károsodásokat. Már néhány hét alatt látványosan javult minőségű bőrt eredményez.

7 lépéses intenzív anti-aging program

A program abban az esetben ajánlott, ha már fokozottan tapasztalhatók a bőr öregedésének jelei: a ráncok, pigmentfoltok, tág pórusok, bőrszárazság és a fokozott érzékenység.

Az ultramagas koncentrációjú retinol összetevőjével csökkenti az öregedés jeleit, radikálisan csökkenti a ráncok mélységét, pigmentációs elváltozásokat, a durva textúrát, és feszesíti a megereszkedett bőrt.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment. The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.