Konzultáció

A személyes konzultációnk során megismerheti bőrét.

Amikor Ön a bőrproblémájával felkeres egy ZO Skin Health kezelésekben jártas, szakavatott esztétikai specialistát, a szakember az Ön bőrét tüzetesen meg fogja vizsgálni.

A vizsgálat alapján eldönthető, hogy az Ön bőre száraz vagy zsíros-e, milyen a tónusa, a törékenysége, vannak-e pigmentációs problémák, zajlik-e aktív gyulladás a bőrében, látszanak-e az öregedés kezdeti vagy előrehaladott jelei, károsodott-e az arcbőre a naptól.

Fontos tudni a kezelő szakembernek, hogy Ön milyen változásokat és problémákat vett észre a bőrén, mi az Ön elvárása, amit szeretne elérni. Meg kell osztania, milyen esztétikai kezelésekben részesült korábban és milyen napi bőrápoló termékeket használ jelenleg.

A felállított diagnózis alapján a bőrproblémájának és az Ön igényeinek legmegfelelőbb terápiás ZO Skin Health protokollt fogja megkapni, melyet részletes használati utasítás mellett Ön az otthonában alkalmaz.

Javasolt kontroll

Az otthoni kezelés első hat hete után kontroll javasolt a bőr minőségjavulásának rögzítése céljából. További kontroll a későbbiekben bármikor lehetséges, ha terápiás protokollt váltanak, vagy intenzív hámlasztást esetleg más kezeléseket készítenek elő.

A bőr állapotváltozása, a bőregészség elérése a személyre szabott protokollok mellett garantált.

Az otthon használható készítményeket alkalmazva az első 6 hétben a teljes bőrmegújulás miatt erősebb reakciók várhatóak (bőrpír, szárazság, hámlás, égő érzés) melyet a nyugtató krémekkel enyhíteni lehet, majd a következő 6 hétben alakul át teljesen a bőr a szerkezete.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment. The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.